INVESTEER

IMMO CROWDFUNDING biedt u de mogelijkheid om een rendement van 8% per jaar te ontvangen, over de gehele duur van uw investering. Voor elk nieuw project dat we lanceren, sturen we een e-mail aan onze investeerders om het project te beschrijven. U bent vrij te kiezen welk bedrag u wilt investeren.

Een project duurt tussen de 12 en 24 maanden en we lanceren regelmatig
nieuwe investeringen op basis van marktkansen.

  • Eens we een nieuw project hebben geselecteerd, kunnen we op crowdfunding beroepen in twee gevallen: projecten waarvan het totale bedrag niet hoger is dan € 100.000, of grotere projecten waarbij elke geschikte belegger minstens € 100.000 investeert.
  • Indien het geselecteerde project aan deze voorwaarden voldoet en u bent ingeschreven als potentiële belegger via het formulier hiernaast.
  • Van zodra we u gewenste financiering hebben ontvangen, sturen we een tweede e-mail ter bevestiging dat de financiering van het vastgoed is gesloten. Financieringen kunnen soms al na enkele uren worden afgesloten, het is dus beter om snel te reageren als u wilt investeren in een gemeenschappelijke renovatie.
  • Wij voeren deze campagnes uit in strikte overeenstemming met de Belgische wetgeving die de crowdfunding van onroerend goed regelt.

WIJ STELLEN U DUS VOOR OM HET FORMULIER HIERNAAST IN TE VULLEN INDIEN JE INFORMATIE WIL ONTVANGEN ALS EEN NIEUW PROJECT GELANCEERD WORDT

Indien u als eerste op de hoogte wilt worden gesteld voor het volgende dossier, schrijf u dan in op de lijst door uw e-mailadres op te geven.

Door dit bericht te verzenden, ga jullie akkoord met het verzenden van de hierboven vermelde informatie.