fbpx
Capital + 8% brut

INVESTEER

IMMO CROWDFUNDING biedt u de mogelijkheid om een rendement van 8% per jaar te ontvangen, over de gehele duur van uw investering. Voor elk nieuw project dat we lanceren, sturen we een e-mail aan onze investeerders om het project te beschrijven. U bent vrij te kiezen welk bedrag u wilt investeren.

Momenteel lopen de investeringsprojecten op 12 maanden en we lanceren regelmatig
nieuwe investeringen op basis van marktkansen.

 • Eens we een nieuw project hebben geselecteerd, kunnen we op crowdfunding beroepen in twee gevallen: projecten waarvan het totale bedrag niet hoger is dan € 250.000, of grotere projecten waarbij elke geschikte belegger minstens € 100.000 investeert.
 • Indien het geselecteerde project aan deze voorwaarden voldoet en u bent ingeschreven als potentiële belegger via het formulier hiernaast.
 • Van zodra we u gewenste financiering hebben ontvangen, sturen we een tweede e-mail ter bevestiging dat de financiering van het vastgoed is gesloten. Financieringen kunnen soms al na enkele uren worden afgesloten, het is dus beter om snel te reageren als u wilt investeren in een gemeenschappelijke renovatie.
 • Wij voeren deze campagnes uit in strikte overeenstemming met de Belgische wetgeving die de crowdfunding van onroerend goed regelt.

WIJ STELLEN U DUS VOOR OM HET FORMULIER HIERNAAST IN TE VULLEN INDIEN JE INFORMATIE WIL ONTVANGEN ALS EEN NIEUW PROJECT GELANCEERD WORDT

  Indien u als eerste op de hoogte wilt worden gesteld voor het volgende dossier, schrijf u dan in op de lijst door uw e-mailadres op te geven.

  Door dit bericht te verzenden, ga jullie akkoord met het verzenden van de hierboven vermelde informatie.

  De belegging is aan bepaalde risico’s onderhevig. Zo loopt de belegger het risico om het geïnvesteerde kapitaal volledig of gedeeltelijk te verliezen, evenals het risico om interesten niet of met vertraging te ontvangen. Vermits de beleggingsinstrumenten niet genoteerd zijn, loopt de belegger het risico grote problemen te ondervinden om zijn positie aan een derde te verkopen indien hij dat zou wensen. De belegging bestaat uit een lening die achtergesteld is aan alle huidige en toekomstige schulden van de uitgevende instelling.

  De belegging is eveneens blootgesteld aan alle risico’s verbonden aan de verschillende immobiliënprojecten van de uitgevende instelling. We raden elke investeerder aan om de informatienota grondig te lezen voordat hij een beleggingsbeslissing neemt om de potentiële risico’s en voordelen van een beslissing om in de aangeboden gestandaardiseerde leningen te beleggen volledig te begrijpen.

  Informatie over elk project, inclusief de informatienota, is te vinden op de “projecten” pagina.